Poza-Pastori     Infiintata in anul 1995 de pastorii Daniel si Daniela Parvu, biserica crestina Bob de Mustar din Bucuresti este o comunitate de oameni simpli ce isi doresc să descopere și să împlinească destinul lor, slujind supranatural in mod natural zi de zi.

Suntem incredintati ca Dumnezeu ne-a asezat in aceasta perioada istorica pentru a pregati o generatie pasionata de oameni, tineri,dar si varstnici care să duca Imparatia Lui Dumnezeu cu ei oriunde merg. Credem într-o biserică glorioasă, puternică, matură, voluntară în alegerea de a trăi pentru Dumnezeu, plină de roada și Darurile Duhului pe care Dumnezeu le da bisericii.

Credem și promovăm o cultură a respectului și onoarei față de oameni si Dumnezeu. Scopul nostru este ca prin onoare să aducem în lumină lucrurile bune puse de Dumnezeu în fiecare dintre noi și să ne incurajam in umblarea noastră cu Dumnezeu, Domnul si Salvatorul nostru pentru o viata eficientă si cu impact.

Ne dorim ca acest "Bob de Mustar" sa fie o casa de rugaciune unde prezenta Lui Dumnezeu se coboara in mod obisnuit, un spital pentru sufletul omului si o familie pentru cei ce nu au cunoscut niciodata acest lucru. De aceea am ales ca dragostea Lui Dumnezeu sa fie fundamentul tuturor activitatilor noastre.

     Inchinarea noastra este spontana, calauzita de Duhul lui Dumnezeu, avand in centru scopul de a-L face cunoscut pe Isus si mesajul Evangheliei Lui care aduce viata si lumina in vietile tuturor celor ce Il primesc.