Lauda si Inchinarea

Lauda si Inchinarea

Posted by ccvb, With 0 Comments, Category: Despre Biserica,

Scopul lui Dumnezeu pentru care Si-a trimis Fiul sa moara, sa invie si sa se inalte la dreapta Lui Dumnezeu Tatal a fost de a ne restitui podoaba pierduta, podoaba inchinarii; ca noi sa ne intoarcem si sa invatam sa facem lucrul pentru care noi am fost creati - sa laudam pe Domnul in splendoarea sfinteniei Sale.

"Căci Domnul este bun; în veci ține îndurarea Lui și din neam în neam credincioșia Lui." Odata ce ai ajuns sa cunosti macar putin din frumusestea Lui Dumnezeu, nu ai cum sa nu ramai fascinat de el si sa iti doresti sa Il lauzi mai mult si mai mult. Absolut toata creatia vb despre maretia Lui ! El este singurul vrednic de lauda noastra !

Ne dorim ca lauda si inchinarea sa fie stilul nostru de viata iar acordurile instrumentelor doar sa acompanieze trairea noastra de zi cu zi. Iubim prezenta Lui Dumnezeu de aceea cautam ca fiecare program sa fie o intalnire cu cerul Lui , pentru ca doar acolo gasim puterea, vindecarea si eliberarea de care avem nevoie.

PROIECTELE ECHIPEI DE LAUDA

# Refresh day - Cuvantul Domnului ne indeamna sa cantam un cantec nou, de aceea ne luam periodic timp sa auzim noile cantece pe care Dumnezeu vrea sa le dea bisericii.

Vezi Video >>>

# BDM Live Session - Acest proiect are ca scop punerea in valoare atat a propiilor compozitii cat si compozitiile altor artisti crestini oferind posibilitatea inregistrarii foto-video intr-o calitate buna.

Vezi Video >>>

# Bucharest Gospel Band - Credem ca muzica este unul dintre cele mai eficiente instrumente de evanghelizare, de aceea impreuna cu diferite bisericii din Bucuresti organizam periodic concerte de muzica Gospel cu dorinta ca tot mai multi sa auda despre mesajul evangheliei Lui Hristos si sa fie mantuiti.

Vezi Video >>>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.