Invatatura

Invatatura

Posted by ccvb, With 0 Comments, Category: Despre Biserica,

Astazi este mai important ca oricand sa cunoastem Cuvantul Lui Dumnezeu.

Trăim într-o lume lipsită de discernământ, unde oamenii nu mai deosebesc binele de rău. Locuitorii pământului trăiesc într-o totală confuzie. Răul îl numesc bine şi întunericul lumină. Avortul îl numesc “planificarea familiei” pe când acesta este omor intenţionat al propriului copil. Perversiunile sexuale le numesc “orientări sexuale netradiţionale” pe când Dumnezeu spune că sunt urâciuni şi lucruri scârboase. Această lipsă de discernământ se vede la oameni de toate vârstele şi în toate laturile vieţii. Studiind Cuvîntul lui Dumnezeu vom învăţa să deosebim binele de rău şi să umblam in înţelepciunea si discernământul despre care ne invata Biblia in Evrei 5:14 :

"Dar hrana tare este pentru oamenii mari, pentru aceea a căror judecată s-a deprins, prin întrebuinţare, să deosebească binele şi răul."

Pentru cei ce doresc sa beneficieze de invatatura biblica, programele bisericii Bob de Mustar dedicate in acest sens sunt : Marti de la ora 19:00, Duminica de la ora 10:00 cat si grupurile de casa ce se regasesc in diferite zile ale saptamanii in mai mult zone din Bucuresti. ( Poti afla mai multe informatii in cadrul programului de duminica )

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.